Smiley face

Zorgverzekeringen vergelijken

Titel: 
Zorgverzekeringen vergelijken

Het einde van het jaar nadert. Dit betekent dat het nu echt tijd is om de zorgverzekeringen te bekijken. Voldoet de huidige verzekering nog aan de behoeften? Hoe bevalt het huidige tarief? 

De prijzen van de zorgverzekeraars veranderen volgend jaar weer. Het is dus goed om de nieuwe prijzen te bekijken, zodat je niet voor verassingen komt te staan in het nieuwe jaar. 

 

Wordt het tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen? Of ben je tevreden en blijf je bij de zorgverzekeraar waar je nu zit? 

 

Wanneer je wil overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar dan is dit mogelijk tot en met 31 december 2016. Wanneer je dan ook al een keuze hebt gemaakt voor een nieuwe verzekeraar, voor 31 december, zegt de nieuwe zorgverzekeraar je huidige verzekering op. Wanneer je zelf de huidige zorgverzekering in december annuleert, kan je je nog aanmelden bij een nieuwe verzekeraar voor 1 februari 2017. 

 

Weet je nog niet waar je heen wilt? Er zijn gelukkig veel websites waar je zorgverzekeringen met elkaar kan vergelijken. ZorgWijzer.nl is daar een van. Ook bij zorgkiezer.nl en hoyhoy.nl kun je makkelijk de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. 

Maak een afspraak met één van onze gespecialiseerde therapeuten

Voor afspraken telefonisch contact op nemen 050-5267144 Fax 050-5275707 meijering@fysiogroningen.nl Kamerlingh Onnesstraat 47
9727 HE Groningen
Bezettingslaan 60/2
9728 EK Groningen