Smiley face

praktijk

Titel: 
Fysio- en manuele therapie bij Mea Fysio Meijering & Bouma

 

Actuele melding Coronavirus (COVID-19):

 

Draag een mondkap in publieke ruimtes. Bedek neus, mond & kin! Te dragen in wachtruimte & tijdens behandeling! 

Naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Rutte & minister De Jonge op dinsdag 17-11-2020, blijft het ook de komende weken anders dan anders in onze praktijk. Het begint al met zoveel mogelijk op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Niet te vroeg en niet te laat. Hier geldt dat wij met een zo strak mogelijk schema werken om passeer- en face to face bewegingen te voorkomen.
 
Het begint met, kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat. Reinig de handen bij binnenkomst en draag een schoon mondkapje.Het toilet is afgesloten en de wachtkamer wordt minimaal gebruikt.
 
Het oude normaal is nog lang niet in zicht, waardoor wij de maatregelen moeten nemen tegen Covid-19. Wellicht duurt het nog wel maanden waarin wij deze voorzieningen moeten treffen om elkaar te beschermen tegen een corona besmetting. Het coronavirus is nog lang niet uit gewoekerd en blijft ons bezighouden, maar gelukkig met zorg van beide kanten, u als patiënten en wij als therapeuten, kunnen samen het virus de baas.
 
Laten we elkaar scherp houden om de regels en adviezen van het Kabinet en het RIVM op te volgen.
 
U kunt er met ons voor zorgen dat onze praktijk open kan blijven!
 
Soms is het mogelijk u digitaal of op 1,5 meter afstand te behandelen. In veel gevallen is fysio echter een contact werkzaamheid en zullen wij u hands-on moeten behandelen.
 
Uitgangspunt hierbij is, dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt. In dit geval zullen wij beiden een mondkapje moeten dragen. Vertrouw hierbij op de deskundigheid van uw behandelaar. Wij volgen in dit verband strikt de richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisatie KNGF.
 
Uiteraard verzoeken wij u, indien u “Corona symptomen” heeft of één van uw huisgenoten geen afspraak te maken of de afspraak af te zeggen.
 
Op deze wijze voorkomen wij besmettingen.
 
Bij twijfel neem dan altijd contact op met uw behandelaar!
 
Ons team staat altijd voor u klaar!
 
"Alleen samen krijgen we corona onder controle!" 
 
Mea Fysio Meijering & Bouma ( telnr : 050 526 7144 ) 

Voor vragen of overleg neem gerust contact op met de praktijk, therapeut of bel naar het hoofdkantoor van Mea Fysio 0900-9900999.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mea Fysio Meijering & Bouma is een zelfstandige praktijk binnen een landelijke keten van fysiopraktijken genaamd Mea Fysio ( www.meafysio.nl ). Mea Fysio Meijering & Bouma heeft contracten met alle zorgverzekeraars!

 

Screening door de fysiotherapeut

Met ingang van 1 januari 2006 is de fysiotherapeut ook rechtstreeks, zonder verwijzing van een arts, toegankelijk. Een screening van 10 minuten wijst uit of nader onderzoek gewenst is. Wellicht is een advies voldoende. Onderzoek kan volgen; houdt u rekening met een bezoek van 30 minuten.

Onderzoek door de fysiotherapeut

Vanzelfsprekend kunt u door uw huisarts of specialist naar ons worden verwezen. Tijdens een zorgvuldig onderzoek trachten wij de oorzaak van de klachten nader te doorgronden. Dit is van belang om de juiste behandelvorm te kunnen kiezen.

deutsche-apotheke.net/cytotec deutsche-apotheke.net/clomid

Behandeling door de fysiotherapeut

Voor elke behandeling reserveren wij 30 minuten. Soms is een uitgebreide behandeling nodig waarvoor wij 45 minuten nodig hebben. De therapeut informeert de cliënt over diens klacht, bespreekt de gekozen behandelvorm en, zo mogelijk, de te verwachten behandelduur. De therapeut behandelt de geconstateerde problematiek, begeleidt en adviseert. De cliënt zet zich in om adviezen na te leven en oefeningen thuis uit te voeren. Samenwerken is ons motto. Het herstel van een klacht en preventie gaan vaak hand in hand.

Zorgverzekeraars

De kosten voor een behandeling fysiotherapie/manueel therapie worden geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekering betaald, mits u daarvoor aanvullend verzekerd bent. De regelingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Informatie hierover kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar.

 

Mea Fysio ( Meijering & Bouma ) heeft contracten met alle zorgverzekeraars! De kosten die worden gemaakt voor een behandeling zullenrechtstreeks bij uw zorgverzekering worden verhaald.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal door uw verzekering nog te vergoeden behandelingen.

Consult

Het consult is bij uitstek geschikt om een uitgebreid paramedisch oordeel te verkrijgen en een (eventueel) behandelvoorstel. Een schriftelijk verslag wordt uitgebracht aan de verzoekende arts of cliënt. Een consult duurt 30 minuten.

 

Mea Fysio Meijering & Bouma - Fysiotherapie praktijken

 

Fysio- en manuele therapie praktijk Kamerlingh Onnesstraat, Groningen:

Fysio- en manuele therapie praktijk Bezettingslaan, Groningen:

 

Beroepsverenigingen fysio- en manuele therapeuten

De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging Voor Manuele Therapie (NVMT). Tevens zijn betreffende behandelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs Fysiotherapeuten (NVBF) en de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek(NFP). Wij staan ingeschreven in het BIG register, zijn aangesloten bij een klachtencommissie en staan open voor suggesties en kritieken.

 

Onze gespecialiseerde fysio- en manuele therapeuten

 

Pieter Bouma

fysiotherapeut, manueel therapeut SOMT, musculoskeletale echografie, bedrijfs- fysiotherapeut Saxion

Henriëtte Joling

fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut Flow

Ulbe Timmer

fysiotherapeut, manueel therapeut SOMT

Maak een afspraak met één van onze gespecialiseerde therapeuten

Voor afspraken telefonisch contact op nemen 050-5267144 Fax [field_fax] meijering@fysiogroningen.nl Kamerlingh Onnesstraat 47
9727 HE Groningen
Bezettingslaan 60/2
9728 EK Groningen