Smiley face

praktijk

Titel: 
Fysio- en manuele therapie in onze praktijk

Screening door de fysiotherapeut

Met ingang van 1 januari 2006 is de fysiotherapeut ook rechtstreeks, zonder verwijzing van een arts, toegankelijk. Een screening van 10 minuten wijst uit of nader onderzoek gewenst is. Wellicht is een advies voldoende. Onderzoek kan volgen; houdt u rekening met een bezoek van 30 minuten.

 

Onderzoek door de fysiotherapeut

Vanzelfsprekend kunt u door uw huisarts of specialist naar ons worden verwezen. Tijdens een zorgvuldig onderzoek trachten wij de oorzaak van de klachten nader te doorgronden. Dit is van belang om de juiste behandelvorm te kunnen kiezen.

 

deutsche-apotheke.net/cytotec
deutsche-apotheke.net/clomid

Behandeling door de fysiotherapeut

Voor elke behandeling reserveren wij 30 minuten. Soms is een uitgebreide behandeling nodig waarvoor wij 45 minuten nodig hebben. De therapeut informeert de cliënt over diens klacht, bespreekt de gekozen behandelvorm en, zo mogelijk, de te verwachten behandelduur. De therapeut behandelt de geconstateerde problematiek, begeleidt en adviseert. De cliënt zet zich in om adviezen na te leven en oefeningen thuis uit te voeren. Samenwerken is ons motto. Het herstel van een klacht en preventie gaan vaak hand in hand.

 

Consult

Het consult is bij uitstek geschikt om een uitgebreid paramedisch oordeel te verkrijgen en een (eventueel) behandelvoorstel. Een schriftelijk verslag wordt uitgebracht aan de verzoekende arts of cliënt. Een consult duurt 30 minuten.

 

Fysiotherapie praktijken

Fysio- en manuele therapie praktijk Kamerlingh Onnesstraat, Groningen:

Fysio- en manuele therapie praktijk Bezettingslaan, Groningen:

 

Beroepsverenigingen fysio- en manuele therapeuten

De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging Voor Manuele Therapie (NVMT). Tevens zijn betreffende behandelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs Fysiotherapeuten (NVBF) en de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek(NFP). Wij staan ingeschreven in het BIG register, zijn aangesloten bij een klachtencommissie en staan open voor suggesties en kritieken.

 

Onze gespecialiseerde fysio- en manuele therapeuten

 

Pieter Bouma

fysiotherapeut, manueel therapeut SOMT, musculoskeletale echografie, bedrijfs- fysiotherapeut Saxion

Henriëtte Joling

fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut Flow

Ulbe Timmer

fysiotherapeut, manueel therapeut SOMT

Maak een afspraak met één van onze gespecialiseerde therapeuten

Voor afspraken telefonisch contact op nemen 050-5267144 Fax 050-5275707 meijering@fysiogroningen.nl Kamerlingh Onnesstraat 47
9727 HE Groningen
Bezettingslaan 60/2
9728 EK Groningen